Tudtad, hogy a legtöbb hagyományos ételnek igazán könnyen el lehet készíteni a vegán változatát? Hogy mit is értünk ez alatt?

Ételek, alapanyagok olyan módon való elkészítését, amely minden állati származéktól mentes, ezáltal illeszkedik a vegán életmódhoz. Hiszen valljuk be, olyan jó, hogy nem kell lemondani például a „tejfölös” ízvilágról vagy a remek túrós süteményekről! A hagyományos ízek megteremtése nem olyan bonyolult dolog, mint ahogy azt elsőre hinné az ember. Mindössze egy kis gasztronómiai kreativitásra, az alapanyagok és fűszerek izgalmas kombinálására és sok-sok kísérletezésre van szükség.

Hoztunk Nektek pár trükköt a veganizáláshoz! Ha még csak nem olyan régóta érdeklődsz a téma iránt, mindenképpen olvasd el cikkünket, de ha már „rutinos” vegán vagy, akkor is találhatsz köztük olyan tippet, amit esetleg még nem ismertél! 

4. "Tojás"

Talán a tojás az egyik leginkább nélkülözhetetlen hozzávaló a konyhából, azonban ijedtségre semmi ok, mutatjuk hányféleképpen készíthetsz vegán tojást.

Főtt tojás

Tojáskrém

Rántotta

Omlett

Reméljük ez a kis ízelítő meghozta a kedved a további kísérletezgetésekhez. Ha pedig több ötletre lenne szükséged, akkor bogarássz receptjeink között kedvedre.

Hozzászólások (0)

Jelenleg még nincs hozzászólás, légy te az első!

Szólj hozzá!

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.