A lángost nem csak nyáron a strandon lehet enni... Mona bebizonyította nekünk, hogy a lángosból és a sajtból sosem elég. Még ősszel és télen sem.
Hozzávalók:
- 32,5 dkg Bake-Free fánk – lángos lisztkeverék
- 10 g só
- 3,4 dl víz
- + 20 dkg Violife görög sajt
- + 10 dkg Violife cheedar sajt
- + olaj a sütéshez
Elkészítés:
Az alapanyagokat jó alaposan összedolgozzuk, majd 5 percet pihentetjük.
Ezután 4 részre osztjuk.
Téglalap formára kinyújtjuk, ezután az egyik széléhez teszünk a sajtokból.
A két szélét behatjuk, majd feltekerjük. (Érdemes fogpiszkálóval átszúrni , hogy ne jöjjön szét ).
Forró olajban aranybarnára sütjük.
Jó étvágyat!
Az eredeti receptet Mona blogján találod