Hozzávalók:
- 125 g Bake-Free linzer lisztkeverék
- 30 g Eden Premium mandulaliszt
- 20 g kókuszolaj
- 6 g Himalája só
- 10 g Eden Premium gluténmentes sörélesztő pehely
- 100 g víz
- 10 g Eden Premium lenmag
- 3 g kókuszolaj a kenéshez
Elkészítés:
Keverjük össze a hozzávalókat és hagyjuk állni 10 percig. Száraz felületen nyújtsuk 1 cm vastagságúra és szeleteljük apró kockákra. Tegyük szilikonos sütőpapírral kibélelt tepsire, kenjük meg kókuszolajjal és szórjuk meg lenmaggal. Előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre 10-13 perc alatt alsó-felső sütéssel. Nekem 27 darab kockám lett.
1 DARAB LENMAGOS KOCKA ÁTLAGOS TÁPÉRTÉKE:
34 kcal, 1,7 g zsír, 3,3 g szénhidrát, 0,7 g rost, 0,9 g fehérje
A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.
Jó étvágyat kívánok!