A fánkot nem lehet megunni. Minden formájában és változatában szeretnivaló. Mona ebben mélyen egyetért velünk és szerencsére nem is rest újabb és szuperebb fánkvariációkat kreálni nekünk. Most egy szuper töltött változatot készített.
Hozzávalók:
- 30 dkg Bake-Free lángos – fánk lisztkeverék
- 2 ek édesítő
- 1 ek vanília aroma
- 3 dl rizstej
- 5 dl növényi tejszín
- 1 ek vanília aroma
- ízlés szerint édesítő
- Tetejére :
- Olvasztott mentes csokoládé
- + olaj a sütéshez
Elkészítés:
A lisztet és az édesítőt elkeverjük, majd hozzáadjuk a rizstejet és a vanília aromát, jól eldolgozzuk.
Majd szilikon lapon kinyújtjuk és szaggatjuk.
Forró olajban kisütjük.
A tejszínt kemény habbá verjük az édesítővel és a vanília aromával.
Majd a fánkok felét olvasztott csokiba mártjuk, majd az alsó részre ráteszünk a habból, és jön rá a csokis tető. Majd megint egy kis csokival leöntjük.