Hozzávalók:
- 1 csomag Eden Premium Zöldborsó tészta
- 2 db tv paprika
- 1 db kaliforniai paprika
- 6 fej gomba
- 1 doboz konzerv kukorica
- 2 dl rizstejszín
- 2 ek olaj
- só
- 10 dkg reszelt növényi sajt
- + 10 dkg reszelt növényi sajt
Elkészítés:
A gombákat megpucoljuk és a paprikákkal együtt megmossuk, majd feldaraboljuk.
Az olajon megpirítjuk, sózzuk, hozzáadjuk a kukoricát, majd felöntjük a rizstejszínnel és hagyjuk, hogy puhára főjön. Ezután a reszelt sajtot beletesszük. Kb. 4-5 percig kevergetve hagyjuk, hogy a sajt megolvadjon benne.
A tésztát kifőzzük, majd a zöldséges – tejszínes – sajtos szósszal összekeverjük.
Jénai tálba tesszük, tetejét sajttal szórjuk, majd 180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.