Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Diós vágott

Diós vágott

Hozzávalók:

  • 36,5 dkg Bake-Free kelt tészta lisztkeverék
  • 3 dl víz
  • 6 g sütőpor
  • 3 dkg édesítő
  • + margarin
  • + olaj a kenéshez
  • + 25 dkg édesített darált dió

 

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és összedolgozzuk.

Szilikon lapon kinyújtjuk, vékonyan margarinnal megkenjük, majd megszórjuk az édesített dióval.

Feltekerjük.

Háromszög alakba vagdossuk őket. Szélesebb felén két vágást ejtünk, keskenyebb felén egyet.

Sütőpapíros tepsire tesszük, vékonyan lekenjük olajjal, majd 180 fokon kb. 40-45 perc alatt megsütjük.

Diós vágott

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.