Hozzávalók:
- 25 dkg Bake-Free Kelt tészta lisztkeverék
- 6 g sütőpor
- 2 dkg édesítő (1:4)
- 2 dl víz
- 1 ek citromlé
- + 10 dkg cukormentes baracklekvár
- + 15 dkg édesített darált mák
- + rizstejszín a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól összedolgozzuk.
Szilikon lapon kinyújtjuk, majd megkenjük a lekváros – mákos töltelékkel.
Félbe hajtjuk, majd csíkokra vágjuk.
Mindegyiket megcsavarjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, lekenjük rizstejszínnel, majd 180 fokon kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
1 comment
Sziasztok!nem tudom mi lehetett a baj, de nekem ez iszonyú keményre sikerült 😔🙈 pedig a recept szerint csináltam mindent.